Ännu ett spel kommer till Google Stadia!

Google kommer släppa sin plattform Stadia den 19 november det här året. Många spel kommer redan då vara tillgängliga för Stadia men det ser dessutom ut som att flera program kommer till Stadia under början av 2020.

Ett av de spel som kommer till Stadia är spelet Supercross 3. Det här spelet kommer bli tillgängligt på Stadia från och med 4 februari 2020 och Googles plattform kommer bli den första att stödja Supercross 3.

Advertisements
Priser från PriceRunner

Bästa mobilen enligt mig! (affiliate länk)

Sugen på att annonsera på Sveriges största mobilblogg? Tveka inte att höra av er till mig!

Just nu: superpris på Xiaomi RoboRock S6! (affiliate länk)

Advertisements
The following two tabs change content below.
Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Latest posts by Rasmus Hellmyrs (see all)