Visste ni att SAS haft Boeing 747?

Boeing 747, eller ”The Queen Of The Skies” som den också kallas, håller i skrivande stund på att fasas ut på flera platser i världen. Men Scandinavian Airlines System (SAS) var före sin tid med att fasa ut bjässen!

Faktum är att SAS Boeing 747 lämnande flottan redan 1987 efter att flygbolaget hade tagit emot superjumbon 1971. SAS insåg fort att man inte fyllde 747:an och därav fattades beslutet att sälja vidare jumbojeten. Det är givetvis tråkigt då det hade varit kul att se 747:an mer regelbundet på Arlanda.

Advertisements
Priser från PriceRunner

Bästa mobilen enligt mig! (affiliate länk)

Sugen på att annonsera på Sveriges största mobilblogg? Tveka inte att höra av er till mig!

Just nu: superpris på Xiaomi RoboRock S6! (affiliate länk)

Advertisements
The following two tabs change content below.
Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Latest posts by Rasmus Hellmyrs (see all)

Annons
Sidan laddas...