Jag har nu lekt runt med en OnePlus 7T ett par veckor och tänkte i det här inlägget dela med mig om hur jag upplevt telefonen under tiden.

OnePlus 7T är helt klart den största uppdateringen i hela 7T- serien. Vi hittar bland annat ett runt hål på baksidan för de trippla kamerorna. Detta kan jämföras med OnePlus 7 som bara hade två kameror på baksidan. Utöver det så har OnePlus även krympt flärp en en gnutta på OnePlus 7T från OnePlus 7 för att maximera skärmytan. Den största skillnaden jag personligen märker med nya 7T är flytet i displayen som är SÅ mycket bättre än tidigare då OnePlus även satsat på 90Hz i OnePlus 7T. Det innebär att webbsurf är en ren dröm på OnePlus 7T!

Som vanligt när det kommer till OnePlus så har tillverkaren valt att satsa på AMOLED, något som är mycket trevligt när man till exempel ska läsa en bok på natten.

När det kommer till processorn så har OnePlus 7T fått processorn Snapdragon 855+. Det kan jämföras med föregångaren OnePlus 7 som kör med Snapdragon 855. När det kommer till ”vanlig användning” så märker jag ingen skillnad mellan den här och föregångaren. Som förväntat flyter spel på bra med 7T. Något som däremot förvånar mig är att enheten inte blir varm när jag spelar, något som de allra flesta telefoner som jag testat brukar bli.

OnePlus 7T har fått tre kameror. Vi hittar dels en vanliga kameran samt zoomkameran, men till skillnad från OnePlus 7 har 7T fått en tredje kamera på baksidan som gör att du kan ta riktigt fina bilder med vidvinkel. Jag gillar verkligen att OnePlus gjort mjukvaran lätt att navigera i och att tillverkaren inte lagt till massa onödiga funktioner, bra jobbat OnePlus!

I övrigt saknar OnePlus 7T både trådlös laddning och IP-klassning. Den sistnämnda funktionen kan jag leva utan men trådlös laddning ska en smartphone som kostar över 6000 kronor ha enligt mig!

För att sammanfatta OnePlus 7T så har tillverkaren överträffat sig själva på nytt! Jag har testat måånga smartphones i mina dagar men ingen kan mäta sig med OnePlus 7T när det kommer till att få mest specifikationer för pengarna. Jag varnar lite för att köpa 7T för att den har en 90Hz- display. Om du köper denna kommer du bli fast vid 90Hz uppdateringsfrekvens!

Här kan ni ta en titt på alla återförsäljare som säljer OnePlus 7T.

Annat som kan intressera!