British Airways Airbus A380-800 uppe i luften minst tio år till?

British Airways har haft en historia att flyga sina flygplan länge. Flygbolaget flyger till exempel fortfarande Boeing 747-400, ett flygplan som allt fler flygbolag börjat fasa ut.

Nu har det inkommit en rapport om att flygbolaget British Airways kan komma att flyga Airbus A380-800 minst tio år till. En källa rapporterar att flygbolaget kommer utrusta jätten med Club Suite sist av alla flygplan, vilket är företagets typ av Business Class. Detta tyder givetvis på att flygbolaget kommer behålla A380 i sin flotta.

About

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

http://prylgalningencom.wordpress.com
%d bloggare gillar detta: