Samsung Galaxy S10 5G sägs få 3D Face Unlock i Android 10

Inom de kommande månaderna kommer Samsung troligtvis börja skicka ut Android 10 till Galaxy S10- serien. Det ser bland annat ut som att den här uppdateringen kommer innehålla en användbar funktion till Galaxy S10 5G.

Samsung Galaxy S10 5G drar nytta av att ha en ToF-kamera på framsidan. Det speciella med den här typen av kamera är att den kan mäta djup. Samsung har däremot inte dragit nytta av den här funktionen när det kommer till 3D Face Unlock.

Men i och med uppdateringen till Android 10 ser det ut som att Galaxy S10 5G kommer få mer avancerad Face Unlock då tillverkaren kommer använda ToF-kameran för upplåsning med ansiktet.

Advertisements
Priser från PriceRunner

Bästa mobilen enligt mig! (affiliate länk)

Sugen på att annonsera på Sveriges största mobilblogg? Tveka inte att höra av er till mig!

Just nu: superpris på Xiaomi RoboRock S6! (affiliate länk)

Advertisements
The following two tabs change content below.
Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Latest posts by Rasmus Hellmyrs (see all)

Annons
Sidan laddas...