OnePlus 8 Pro kan få 120Hz uppdateringsfrekvens

I mitten av det här året introducerade OnePlus den nya modellen OnePlus 7 Pro som erbjuder en 90Hz- display. Trots den höga uppdateringsfrekvensen finns det en smartphone som har en ännu bättre display, ASUS ROG Phone II.

Nu har det däremot inkommit uppgifter om att OnePlus kommer ta upp kampen mot ASUS. Det är Max J som skrivit ut på Twitter ”120Hz”, något som tolkas som att OnePlus 8 Pro kommer få en 120Hz- display. Det återstår att se hur det kommer bli med den saken, men det skulle inte förvåna mig om OnePlus 8 Pro kommer få en ännu bättre display jämfört med 7 Pro.

Advertisements
Priser från PriceRunner

Bästa mobilen enligt mig! (affiliate länk)

Sugen på att annonsera på Sveriges största mobilblogg? Tveka inte att höra av er till mig!

Just nu: superpris på Xiaomi RoboRock S6! (affiliate länk)

Advertisements
The following two tabs change content below.
Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Latest posts by Rasmus Hellmyrs (see all)

Annons
Sidan laddas...