Min blogg fortsätter att gå som tåget #låtdesomhatarhata

Sedan den första dagen jag drog igång sajten har jag haft som mål att vara snabb att rapportera nyheter om den aktuella händelsen genom att skriva små men faktafyllda inlägg. Det har varit min USP för sajten.

Framgång kommer inte av en slump. Idag driver jag, Rasmus Hellmyrs, på helt egen hand en av Sveriges största bloggar. Jag sliter som ett djur med sajten men jag gör något som jag tycker är förbannat rolig! Att få driva den här sajten på heltid får mig att känna som att jag gått i pension vid 19 års ålder.

Trafiken har hittills ökat med 441% i antalet unika besökare 2019 jämfört med 2018. Aktiviteten på sajten har blivit allt större. I och med detta så finns det folk som inte tål en framgångsrik snubbe som troligtvis arbetar mer än vad dessa någonsin gjort. Ni kan fortsätta hata då jag för det mesta får mig ett gott skratt av era mejl!

Jag driver som sagt sajten som mitt heltidsjobb och det finns inte på kartan att jag lägger ner sajten som det ser ut just nu då sajten går med väääldigt stor vinst, och den vore ingenting utan er!

Jag uppskattar verkligen att ni gillar min sajt (nåja, de flesta i alla fall) och mitt upplägg på artiklar. Mejl med bra feedback på vad som kan förbättras är alltid välkommet!