Framtiden för Huawei ser nu verkligen inte ljus ut

Vi vet att Huawei sedan maj det här året varit bannade från att använda fulla Android. Nu har det inkommit ytterligare skrämmande uppgifter.

Det framkommer att USA möjligtvis kommer banna Huawei från alla typer av banksystem i landet. I och med detta så känns det mycket långt borta att Huawei kommer få full tillgång till Android igen i framtiden, i alla fall som det ser ut just nu.

Ni kan läsa mer om dagens händelse här.

Published by:

Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Kategorier HuaweiTags ,