in

Samsung Galaxy Note 10 Lite läcker ut

Det ser ut som att Samsung kommer visa upp den nya modellen Galaxy Note 10 Lite. Nu har en bild inkommit på enheten.

Bilden visar hur Samsung Galaxy Note 10 Lite kommer se ut. Vi ser att modellen kommer få en bump på baksidan för kamerorna. Det är däremot svårt att se hur framsidan kommer se ut. Men jag misstänker att modellen kommer få skärm på hela framsidan.

Via

Written by Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Framtiden för Huawei ser nu verkligen inte ljus ut

Nej, Ryanair kommer inte sluta flyga till Sverige