in

Motorola visar upp One Hyper med pop up och snabbladdning

Moto har under dagen hållit ett event där tillverkaren visat upp den nya modellen One Hyper. Den här modellen har bland annat fått en pop up-kamera och 45W-laddning.

På enhetens framsida sitter en 6,5 tumsskärm med Full HD+- upplösning. Under huven hittar vi processorn Snapdragon 675 med 4 GB RAM och 128 GB inbyggt minne. På baksidan sitter en 64 MP-kamera tillsammans med en djupsensor. Utöver det har modellen fått en 32 MP pop up-kamera.

I övrigt har modellen fått ett 4000 mAh- batteri med 45W- laddning och en fingeravtrycksläsare placerad på baksidan. Det är oklart om modellen kommer till Sverige.

Written by Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Google Photos får ny funktion

Skal till Samsung Galaxy S11+ fastnar på nätet