Skal till Samsung Galaxy S11+ fastnar på nätet

Det ser ut som att Samsung kommer hålla ett event i februari nästa år där tillverkaren kommer visa upp det nya flaggskeppet Galaxy S11+. Nu har det hänt grejer gällande detta!

Det ser ut som att modellen läckt ut på ännu en skalbild som visar hur baksidan på enheten kan komma att se ut. Av bilden att döma kommer Galaxy S11+ mycket riktigt få ett stort hål på baksidan för kamerorna som beräknas bli fem till antalet. Det återstår däremot att se hur Galaxy S11+ verkligen kommer se ut!

Via

Författare: Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.