OPPO bekräftar Snapdragon 865- smartphone med 5G

OPPO kommer troligtvis hålla ett event i början av nästa år där tillverkaren kommer visa upp en ny smartphone. Det ser ut som att det här kommer bli en riktigt kraftfull enhet!

Det ser inte ut som att OPPO som sagt kommer visa upp en enhet som kommer få Snapdragon 865 under huven. Det här chippet kommer bland annat få 5G inbyggt, något som känns mycket lovande. Det har sagts följande om OPPO:s kommande 5G-smartphone:

In 2020 Q1, OPPO will launch its flagship product using the Snapdragon 865 Mobile Platform, together bringing a faster and superior 5G experience to users. In the era of 5G and intelligent connectivity, OPPO will continue to invest in 5G products, research, standard development and application scenarios, with Qualcomm Technologies and other partners in the industry, to bring more 5G values and possibilities to users around the world.

Via