Xiaomi Mi 10 kommer få Qualcomm Snapdragon 865 under huven

Det ser ut som att kinesiska Xiaomi kommer hålla ett event i början av nästa år där tillverkaren troligtvis kommer visa upp en ny smartphone i det högre prissegmentet.

Det ser mycket riktigt ut som att Mi 10 kommer bli en av de första mobilerna på marknaden. Det här chippet kommer vara kraftfullare än någonsin och kommer dessutom ha 5G inbyggt, vilket innebär att samtliga exemplar av Mi 10 kommer få 5G. Det har sagts följande om nyheten:

In 2020 Q1, Xiaomi is proud to announce that we will be introducing our flagship Mi 10 – one of the world’s first smartphones to feature the flagship Snapdragon 865 Mobile Platform.

Via

Published by:

Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Kategorier XiaomiTags ,