Kategorier
Samsung

Samsung bekräftar namnet på sina kommande flaggskepp

Det ser ut som att Samsung kommer hålla ett event den 11 februari där man kommer visa upp nya Galaxy S20-serien. Nu ser det ut som att Samsung råkat bekräfta namnet för två av de kommande enheterna.

Det rör sig om Samsung Galaxy S20 och S20+ som Samsung har bekräftat ”av misstag” på sin hemsida. Utöver detta framkommer det att tillverkaren ännu inte ”råkat avslöja” att S20 Ultra verkligen kommer heta S20 Ultra men med tanke på att dagens rykten blir mer och mer pricksäkra så skulle drt förvåna mig om så inte är fallet.

Av Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.