Sårbarhet i Google Foton ställde till det

Det har nyligen inkommit uppgifter om att personer som delat sina bilder via Googles tjänst Takeout mellan 21 och 25 november kan ha råkat ut för problem.

Det ser nämligen ut som att 0,0,1% av de människor som delade något via tjänsten mellan ovannämnda datum ser ut att kan ha blivit drabbade. Google har skrivit följande om incidenten:

”We are notifying people about a bug that may have affected users who used Google Takeout to export their Google Photos content between November 21 and November 25. These users may have received either an incomplete archive, or videos—not photos—that were not theirs. We fixed the underlying issue and have conducted an in-depth analysis to help prevent this from ever happening again. We are very sorry this happened.”

Via

Taggad med: