Det har nyligen inkommit uppgifter om att Google håller på att arbeta på en ny funktion till Google Chrome som jag misstänker att riktigt många ancöbdsre kommer gilla.

Det ser ut som att Google kommer förbättra funktioner till Google Chrome som kommer innebära att webbläsaren kommer blockera annonser som inte följer företagets regler för annonser. Bland annat nämns det att video-annonser som är 31 sekunder måste ha en stäng-knapp efter 5 sekunder bland annat. Google har sagt följande om nyheten:

”The Coalition for Better Ads announced today that it has developed a Better Ads Standard for short-form video for desktop, mobile web and in-app environments,” the group wrote in a press release. ”The Standard will apply to ad experiences that appear in short-from video content that is defined as 8 minutes or less in these online environments.”

Via