Mobiltillverkaren Essential i konkurs

Året var 2017 då Essential visade upp sin high-end smartphone PH-1. Vi har under en längre tid väntat på att en uppföljare till modellen skulle släppas och mycket riktigt gav grundaren en hint om att en uppföljare till modellen var på ingång så sent som förra året.

Nu har Essential meddelat från en klar himmel att tillverkaren kommer lägga ner sin verksamhet omedelbart. Det innebär att man inte kommer skicka ut några flera uppdateringar till PH-1 och att man inte heller kommer lansera någon uppföljare till modellen. Företaget har bland annat skrivit följande på sin hemsida:

”As part of the company wind down, the security update for PH-1 released on February 3 is the last update from the Essential software team. Your PH-1 will continue to work but we will not be providing any additional updates or customer support. Current Newton Mail users will have access to the service through April 30, 2020. For developer fans, a prebuilt of our vendor image and everything else needed to keep hacking on PH-1 will be hosted on our github.
To the Essential and Newton Mail communities, we offer our deepest thanks for your support and passion for our vision. You motivated us, kept us on our toes and made it all worthwhile.
For questions, please contact support@essential.com for customer service and inquiries@essential.com for business inquiries.

-The Essential team

Detta kanske också intresserar dig…

close
Annons