Kategorier
Flyg

Turkiska AtlasGlobal ser ut att gå i konkurs

Det har nyligen inkommit uppgifter om att turkiska AtlasGlobal inte ska ha tillräckligt med pengar för att driva flygbolaget vidare. Men vad kommer det här innebära?

I en Tweet som nyligen publicerats framkommer det att AtlasGlobals CEO har bett sina anställda om att inte ”gå till jobbet imorgon”. Det ser även ut som att man inte kan boka några flygbiljetter med bolaget på deras hemsida längre. Det återstår att se om det kommer in flera uppgifter om detta inom kort.

Av Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.