Kategorier
Google

Nya Google Maps nu till Android och iOS

Jag skrev för några dagar sedan att Google firade Google Maps 15 årsdag genom att göra om loggan och introducera nya funktioner till karttjänsten. Nu ser det ut som att Google börjat rulla ut en ny uppdatering till iOS liksom Android.

Det ser ut som att Google nu börjat rulla ut en stor uppdatering till sin karttjänst Maps till iOS (Apple) och Android (Google). Det innebär att om du bland annat äger en iPhone eller en Android så bör du se nya Google Maps inom kort.

Av Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.