Kategorier
OPPO

OPPO Find X2 åker igenom benchmark – har 12 GB RAM

Det ser ut som att OPPO kommer hålla ett event den 22 februari det här året där tillverkaren kommer visa upp den nya Find X2- serien. Yes, ni läste rätt. Det ser ut som att det kommer handla om en serie smartphones och alltså inte bara en smartphone.

Det framkommer att OPPO dels kommer visa upp en Find X2 men också en Find X2 Pro. Det ser ut som att den sistnämnda modellen kommer få 12 GB RAM tillsammans med Snapdragon 865 från start. Sist men inte minst nämns det att den här modellen troligtvis kommer få Android 10 från start. Jag misstänker däremot inte att Find X2 eller X2 Pro kommer bli tillgänglig för köp i Sverige med tanke på att OPPO inte finns i Sverige.

Av Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.