Sony

Xperia 9 kan ha läckt ut på bild – kan få tre kameror

Det ser ut som att Sony kommer hålla ett event inom kort där tillverkaren kommer visa upp flera nya smartphones. Nu har det inkommit nya uppgifter om Xperia i form av Xperia 9.

En bild som påstås visa enheten kommer få stora kanter ovanför och under skärmen. Utöver detta ser det ut som att modellen kommer få tre kameror på baksidan tillsammans med en LED-blixt. När det kommer till specifikationer misstänker jag att den här modellen kommer få en fingeravtrycksläsare placerad på den högra långsidan.

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.