Uppföljaren till Xperia 1 ska kunna spela in video i 8K enligt rykte

Det ser ut som att Sony kommer hålla ett event inom kort där tillverkaren kommer visa upp en uppföljare till Xperia 1. Nu har det inkommit nya uppgifter om vad den här modellen kan komma att erbjuda!

Nu har det inkommit uppgifter om att Sonys kommande flaggskepp Xperia kan komma att kunna spela in video i 8K. Det känns lite som att Sony tänkt att ”om Samsung kan så kan även vi”. Det kommer bli mycket intressant att följa kan man lugnt säga!

Written by

Rasmus Hellmyrs

22426 Posts

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.
View all posts