Kategorier
Google Nyhet

Google bekräftar namnet på nästa stora Androidversion

När Google under förra sommaren berättade att tillverkaren tagit bort sötsaken i den nya Androidversionen och bara namngivit den med en siffra kom det lite som en chock för vissa.

Nu har vi däremot förstått att Google kommer skrota namnen på olika sötsaker i kommande versioner av Android och bara namnge dessa med en siffra. Det har nu framkommit att (överraskning) nästa stora version efter Android 10 mycket riktigt kommer heta Android 11. Detta har upptäckts i och med att Google öppnat upp en sida för olika apputvecklare som så småningom kommer kunna testa sina appar och program med Android 11.

Av Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.