Google fixar kritisk videobugg till Google Photos

Det har nyligen framkommit uppgifter om att Google Photos haft ett problem som inneburit att programmet inte sparat ner videoklipp som varit filmat i formatet H.265.

Detta innebar att om du hade en smartphone som endast kunde films i det här formatet så var du körd eftersom att Photos inte sparade din video. Lyckligtvis ser det ut som att det rörde sig om en bugg som Google nu ska ha fixat i och med den senaste uppdateringen så att alla smartphone som filmar i H.264 ska få sina skapade videoklipp sparade i Photos utan konstigtheter.

Written by

Rasmus Hellmyrs

22426 Posts

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.
View all posts