• "date": "14 februari, 2020, 2:53"
  • "title": "Rykte: nästa flaggskepp från Sony ”blir mycket bättre än Galaxy S20”"
  • "author": ""
  • "tags": ", "

Det ser ut som att Sony kommer hålla ett event inom de kommande veckorna där tillverkaren förmodligen kommer visa upp en uppföljare till Xperia 1. Nu har en källa uttalat sig om den här kommande enheten!

Enligt källan kommer Sonys kommande flaggskepp ”bli mycket bättre än Samsung Galaxy S20 både när det kommer till hårdvara och mjukvara”. Hag känner mig däremot högst osäker på om det här påståendet verkligen stämmer och det bör därför tas med en rejäl nypa salt.

Det ser ut som att Sonys kommande flaggskepp kommer få Snapdragon 865. Detta är något jag antar med tanke på att typ vartenda flaggskepp 2020 kommer få Snapdragon 865 under huven.