Kategorier
Apple

Kommer nästa iPhone SE få en upp och ner flärp?

Det spekuleras om att Apple kommer hålla ett event i mitten av mars det här året där tillverkaren sägs visa upp en uppföljare till iPhone SE. Nu har en ny bild inkommit som kan visa hur uppföljaren till iPhone SE kan komma att se ut.

Jag har under en längre tid låtit bli att skriva om den här påstådda modellen på bilden då den ser väldigt konstig ut i formen. Men det här är tredje gången en modell dyker upp som denna och vem vet – kanske kommer iPhone SE2 få en upp och nervänd flärp? Det återstår att se hur det kommer bli med den saken!

Av Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.