Kategorier
Samsung

Jag har kollat in Samsung Galaxy S20 och S20+

Under dagen begav jag mig till Samsung på Kungsgatan med förhoppningen att kolla in Galaxy S20 Ultra och Galaxy Z Flip. Ack så besviken jag blev när jag upptäckte att Samsung inte hade några av dessa ute för visning. Något de däremot hade ute för visning var Galaxy S20 och S20+ som jag fick ”offra” mig och kolla in 😛 .

Om vi börjar med designen så påminner den en hel del om designen ifrån Galaxy Note 10 och Note 10+, i alla fall på framsidan med hålet för selfiekameran. På baksidan sitter kamerorna i en fyrkant som gör att S20 och S20+ sticker ut något från konkurrenternas motsvarigheter. En sak jag bland annat störde mig på med Galaxy S9 och S10 var att jag tyckte de kändes lite ”vassa” i handen, något som Samsung löst bra i och med Galaxy S20 och S20+.

Displayen i modellerna var också helt fantastiska. Skärmkvaliteten i all ära, men det var verkligen en upplevelse med 120Hz uppdateringsfrekvens! Det microlagg jag bland annat haft i min S10 var som helt bortblåst i Galaxy S20- serien. Det negativa på dessa demoex var att de var inställda på 60Hz från start. Nog om de bär det när de kommer direkt ur lådan, men när det är demoex ska det vara maxat, Samsung!

Den tredje saken jag testade var kamerorna som även de imponerande! Jag gillar verkligen att man kan zooma in så långt (30x digitalt) och samtidigt få en överblick i vad man zoomar in. Bra tänkt där Samsung!

Av Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.