LG Nyhet Samsung

Samsung och LG kan komma att släppa smarta skärmar det här året #rykte

Samsung har sedan ett antal år sedan släppt DeX till sina modeller. Nu har det inkommit uppgifter om att inte bara Samsung utan även LG kan komma att steppa upp.

Det spekuleras nämligen om att Samsung och LG kommer släppa smarta displayer senare det här året som kommer innebära att du kommer kunna koppla in din smartphone från LG eller Samsung för att spegla upp bilden på ett oerhört smidigt sätt.

Det kommer bli oerhört spännande att se hur det kommer bli med den saken!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.