Jag har nu använt mig av en Samsung Galaxy Ultra sedan den 10 mars det här året. Det innebär att jag använt modellen i lite över tre veckor och har i och med styrs hunnit få en uppfattning om vad jag faktiskt tycker om mobilen.

Utan att överdriva kan jag säga att Samsung Galaxy S20 Ultra är en av de bästa lokalerna jag haft. Den är snabb, har en grym skärm och en kamera som är häpnadsväckande bra.

När det kommer till displayen så är den riktigt enorm med sina 6,9″. Det är ju något som klassades som en tablet för några år sedan men idag är det tydligen fullt normalt. Hur som haver så har den här modellen möjlighet att boosta upp hastigheten i displayen från 60 till 120Hz. I och med detta har Samsung satt i ett enormt 5000 mAh-batteri.

Trots detta ser det ut som att Samsung misslyckats fatalt med att få till bra batteritid i S20 Ultra. Utan att överdriva så inser dessa tio minuter som jag spenderat på att skriva ihop det här inlägget så har mobilens batteri rasat 3%, vilket inte är ok enligt mig. Om Samsung Galaxy S20 Ultra har så här dålig batteritid så vågar jag knappt tänka på hur dålig batteritid Galaxy S20 och S20+ måste ha med 120Hz aktiverat.

Jag hoppas verkligen Samsung kommer skicka ut en ny uppdatering till serien som kommer fixa lite bättre batteritid i alla fall. Det återstår däremot att se hur det kommer bli med den saken.