Samsung Galaxy S10 och S10+ får One UI 2. 1 med Single Take i spetsen

Jag skrev nyligen om att Samsung skulle börja skicka ut en ny uppdatering till Galaxy S10 och S10+ som skulle uppdatera modellerna till One UI 2.1 där ettan betyder mer än i de flesta uppdateringarna.

Det ser ut som att den senaste uppdateringen till Samsung Galaxy S10 och S10+ innehåller bland annat ett specifikt Single Take läge, vilket är ett läge som gör att du kan bilder med en massa olika perspektiv med endast ett tryck! Det här är en grym finess och det misstänker jag att flera kommer gilla. Utöver S10 oxg S10+ ser det även ut som att Note 10 och Note 10+ fått den här uppdateringen.

En uppdatering som just nu endast börjat rullas ut i Tyskland och Schweiz.

Via

Senaste nya artiklarna
About

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

https://mobilanyheter.net/