Boeing hoppas fortfarande på att 737 Max ska kunna återvända till service i mitten av det här året

Sedan början på mars förra året har det varit knas för Boeing i och med allt som hänt med bolagets Boeing 737 Max. Men det ser ut som att flygplanstillverkaren har planer på att ta 737 amax i trafik snart igen.

Det ser nämligen ut som att bolaget räknar med att kunna ta 737 Max i trafik igen i mitten av det här året, något som bör innebära att Boeing troligtvis kommer ge okej för flygbolagen att börja flyga 737 Max igen i juni det här året, i alla fall som det ser ut just nu.

Sen är nu frågan om det här flygplanet kommer upp i luften på grund av krisen som är inom flygbranschen just nu.
About

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

https://mobilanyheter.net/