Huawei kommer visa upp EMUI 10.1 i och med P40-serien

Det ser ut som att Huawei kommer hålla ett event imorgon där tillverkaren kommer visa upp den nya P40-serien. Nu har det inkommit nya uppgifter om den här serien.

Det ser ut som att Huawei nilogrn publicerat en ny teaser för det kommande gränssnittet EMUI 10.1 som tyder på att det handlar om ett gränssnitt med mycket gaming i fokus. Förhoppningsvis betyder det EMUI 10.1 kommer ha mycket fokus på gaming. Det kommer bli mycket spännande att se vad för nytt gränssnittet kan komma att bjuda på!
About

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

https://mobilanyheter.net/