Meizu 17 fastnar på bild i det vilda

Det ser ut som att Meizu kommer hålla ett event inom kort där tillverkaren kommer visa upp den nya modellen Meizu 17. Nu ser det ut som att Meizu 17 läckt ut på bild.

På en ny bild som läckt ut visar att den här modellen kommer få fyra kameror på baksidan tillsammans med en LED-blixt på baksidan. Utöver detta ser vi att modellen kommer bli tillgänglig i en vit kulör. Det är i dagsläget oklart när den här modellen kommer visas upp men förhoppningsvis blir blir det inom kort.

Published by:

Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Kategorier MeizuTags ,