Meizu 17 fastnar på bild i det vilda

Det ser ut som att Meizu kommer hålla ett event inom kort där tillverkaren kommer visa upp den nya modellen Meizu 17. Nu ser det ut som att Meizu 17 läckt ut på bild.

På en ny bild som läckt ut visar att den här modellen kommer få fyra kameror på baksidan tillsammans med en LED-blixt på baksidan. Utöver detta ser vi att modellen kommer bli tillgänglig i en vit kulör. Det är i dagsläget oklart när den här modellen kommer visas upp men förhoppningsvis blir blir det inom kort.
About

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

https://mobilanyheter.net/