Här är Huawei P40 Pro i Ice White

Det ser ut som att Huawei kommer visa upp nyheter under morgondagen. Nu ser det ut som att det läckt ut uppgifter om vad Huawei P40 Pro kommer kallas i den vita kulören.

Det ser ut som att den vita versionen av Huawei P40 Pro kommer heta Ice White. Det innebär att den här modellen pä ren svenska kommer heta Is vit. Som vi kan se på bilden ovan ser det ut som att den här kulören kommer skifta mellan en massa olika färger beroende på hur men riktar enheten i olika ljus. Det kommer bli mycket spännande att se vilka kulörer som Huawei P40 kommer släppas i!
About

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

https://mobilanyheter.net/