Det ser ut som att OnePlus kommer hålla ett event inom kort där tillverkaren troligtvis kommer visa upp nya OnePlus 8-serien. Nu ser det ut som att specifikationerna för OnePlus 8 och 8 Pro läckt ut. I det här inlägget kommer jag fokusera på OnePlus 8 Pro.

Det ser ut som att OnePlus 8 Pro kommer få en 6,78 tumsskärm med Quad HD+- upplösning. Det ser även ut som att den här modellen kommer få en 120Hz display. När det kommer till prestandan nämns det att modellen kommer få Snapdragon 865 med 8/128 eller 12/256 GB inbyggt minne. När det kommer till kamerorna ser det ut som att modellen kommer få fyra kameror på baksidan (48+48+8+5 MP).

I övrigt ser det ut som att modellen kommer få ett 4510 mAh-batteri, en fingeravtrycksläsare placerad under displayen och Android 10 från start. Modellen kommer vara IP68-klassad och det ser dessutom ut som att modellen kommer få 30W trådlös laddning.