Lufthansa har gjort en Airbus A330 till fraktflyg

Det har nyligen inkommit uppgifter om att Lufthansa nyligen gjort en Airbus A330 till ett fraktflyg från att ha varit ett plan för passagare.

Det är en svår tid flygbranschen går igenom och många sjukhus behöver material som håller på att ta slut i olika, delar av världen. Nu ser det ut som att Lufthansa gjort en hel del då bolaget gjort om en passagerarkärra till ett fraktflyg. Bra där Lufthansa måste jag säga! Se mer i Tweeten nedan.

Senaste nya artiklarna
About

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

https://mobilanyheter.net/