Kommer vanliga Chromecast skrotas i och med en ny Ultra?

I september eller oktober ser det ut som att Google kan komma att visa upp en ny Chromecast Ultra. Men kommer Google skrota den vanliga Chromecasten när och om Google kommer visa upp en ny Chromecast Ultra?

Ja. Det sägs att Google kommer visa upp en ny Chromecast Ultra i höst som kommer med Android TV förinstallerat. I och med detta, misstänker jag att Google kan komma att sänka priset rejält på dagens Chromecast Ultra men fortfarande behålla den i sitt sortiment. Den här Chromecasten kostar idag runt 800 kronor men jag misstänker att den kan komma ayy bli betydligt billigare i och med en ny Chromecast som kommer släppas.

Den stora frågan kommer få vara om Google kommer känna för att skrota vanliga Chromecast eller hur det kommer bli med den saken. Jag skulle inte tro att så kommer bli fallet men man vet aldrig då det alltid finns en risk med Google.
About

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

https://mobilanyheter.net/