IPhone 12 Pro kan sakna flärp enligt läckt kod

I september förväntas Apple hålla ett event där tillverkaren troligtvis kommer visa upp den nya iPhone 12-serien. Nu har läckt kod avslöjat något om den här kommande serien.

Det ser ut som att Apple kan komma att skapa ett nytt kapitel för iPhones i och med tolfte generationen. Det ser nämligen ut som att iPhone 12 Pro kommer sakna en flärp på dess framsida. Förhoppningsvis kommer detta betyda att det kommer vara 100% skärm på framsidan men det återstår givetvis att se hur det kommer bli med den saken.
About

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

https://mobilanyheter.net/