OnePlus söker betatestare till Translatefunktion

I och med OnePlus 7T- serien så valde OnePlus att visa upp en ny Translate-funktion som skulle bli tillgänglig till företagets kommande modeller och även nuvarande modeller i framtiden. Nu har det inkommit nya uppgifter om den här kommande funktionen.

Det ser ut som att OnePlus under dagen avslöjat att företaget vill ha dig som äger en OnePlus 7, 7 Pro, 7T, 7T Pro eller 7T Pro MCLaren Edition att testa den här nya funktionen. Ni kan läsa mer om nyheten genom att klicka er vidare på den här länken.
About

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

https://mobilanyheter.net/