Samsung Galaxy S20 Ultra får nu ny uppdatering i Sverige

Samsung

Samsung Galaxy S20 Ultra får nu ny uppdatering i Sverige

Lästid36 Sekunder

Det ser ut som att Samsung under dagen börjat skicka ut en ny uppdatering till Galaxy S20 Ultra i Sverige. Vad innehåller den här uppdateringen för något nytt? Läs vidare för att ta reda på mer om den här uppdateringen och nyheterna som den innehåller!

Det ser framförallt som att Samsung fixat till buggar i den här uppdateringen. Det ser nämligen ut som att S20 Ultra haft problem med fokusen men det ser alltså ut som att Samsung nu åtgärdat detta. Jag har själv testat på min Galaxy S20 Ultra om det blivit någon förbättring och visst känns det som att Samsung fixat till det med kameran men också med en hel del andra buggfixar.

Uppdateringen skickas ut löpande världen över.

Tagged ,
Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.
Back To Top
Annons