Huawei P40 Pro 5G läcker ut på bild strax före tillkännagivandet

Om drygt en halvtimme i skrivande stund kommer Huawei hålla ett event där tillverkaren kommer visa upp nya P40-serien. Nu har en pressbild läckt ut på P40 Pro 5G.

Det ser ut som att den här modellen kommer få fyra kameror på baksidan tillsammans med en LED-BLIXT. Utöver detta ser det ut som att modellen kommer få ett hål för de dubbla kamerorna på framsidan. Det ser dessutom ut som att modellen kommer få extremt mycket skärmyta och lite kant på framsidan.

Via
About

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

https://mobilanyheter.net/