AirAsia ställer de flesta av sina Airbus A320 på marken på grund av Covid 19

De flesta flygbolagen har påverkats otroligt negativt av Covid 19. Jag meddelade nyligen att Thai Airways bland annet kommer sluta flyga till Stockholm och flera andra destinationer under en längre period.

Nu har det inkommit uppgifter om att AirAsia även kommer reducera sina flighter rejält tills slutet av april. Det framkommer till exempel att Thai AirAsia kommer sluta flyga utrikes och att man kommer dra ner på flighterna inrikes till och med slutet av april. Men jag misstänker att det kan komma att dröja längre än till slutet av april.

Det återstår däremot att se hur det faktiskt kommer bli med den saken. Ni kan läsa mer om nyheten genom att klicka er vidare här.

Senaste nya artiklarna
About

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

https://mobilanyheter.net/