Huawei visar upp flaggskeppet P40 Pro+

Huawei har under dagen visat upp det nya flaggskeppet P40 Pro+, en telefon jag tycker verkar lovande förutom att den saknar stöd för Google Play Services, något som innebär att den saknar appar så som Google Play Store och Google Gmail.

Modellen har fått en 6,58 tumsskärm med Full HD- upplösning med 90Hz uppdateringsfrekvens. Om vi dyker ner under huven så har modellen fått processorn Kirin 990 med 12 GB RAM och 512 GB inbyggt minne. På baksidan har modellen fått fem kameror varav den primära kameran fått en upplösning på 50 MP.

På framsidan har modellen fått en primär 32 MP kamera med en sekundär 3D ToF-kamera som kommer kunna få till bra djup i dina bilder. I övrigt har modellen fått en fingeravtrycksläsare placerad i displayen, ett 5500 mAh-batteri, IP68-klassning och Android 10 från start. Däremot saknar den Google Play Services och därmed appar så som Gmail, Google Maps och Google Play Store mtn det ser ut som att Huawei ersatt bland annat Play Store med App Gallery istället.

Texten kan komma att uppdateras och korrigeras.

Senaste nya artiklarna

Taggad med: