Samsung Galaxy Fold uppdateras nu till Android 10

Samsung skulle egentligen börjat uppdatera Galaxy Fold till Android 10 i april det här året. Men en röd tråd jag sett är att Samsung verkar säga ett senare datum mot för när man faktiskt börjat rulla ut nya uppdateringar, allt för att folket ska bli positivt överraskat.

Nu ser det ut som att Samsung börjat skicka ut Android 10 till Galaxy Fold, företagets flaggskepp för 23 000 kronor får alltså Android 10 typ sist i företagets flotta bland smartphones, något jag tycker är totalt oacceptabelt med tanke på enhetens pris så borde Samsung satt ihop ett team för att få ut Android 10 extra snabbt till modellen.

Jag har ännu inte fått Android 10 till min Galaxy Fold men förhoppningsvis kommer uppdateringen inom de kommande dagarna.

Senaste nya artiklarna

Taggad med: