Ny bild kan visa hur iPhone 12 Pro kan komma att se ut

Apple kommer troligtvis hålla ett event i september det här året där tillverkaren kommer visa upp nya iPhone 12-serien. I och med att man nyligen visade upp en ny iPad Pro med en helt ny sensor så misstänker många även att höstens iPhone kommer få den här sensorn.

Den senaste bilden på iPhone 12 Pro kan visa att modellen kan komma, att få fyra kameror totalt på dess baksida. Det skulle vara mycket spännande om det nu visar sig att modellen kommer få fyra kameror på baksidan eller inte.
About

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

https://mobilanyheter.net/