OnePlus 8: det här är specifikationerna enligt Ishan Agarwal

Det ser ut som att OnePlus kommer hålla ett event inom kort där tillverkaren kommer visa upp nya OnePlus 8-serien. Jag skrev tidigare om vilka specifikationer OnePlus 8 Pro troligtvis kommer få. Nu har det framkommit uppgifter om vilka specifikationer OnePlus 8 kan komma att få.

Det ser ut som att vanliga OnePlus 8 kommer få en något mindre skärm än 8 Pro på 6,55 tum. Det ser dessutom ut som att OnePlus sänkt upplösningen från Quad HD till Full HD och 90Hz istället för 120Hz som 8 Pro antagligen kommer få.

När det kommer till prestandan ser det ut som att modellen kommer få Snapdragon 865 med 8/128 eller 12/256 GB inbyggt minne. På baksidan ser det ut som att modellen kommer få tre kameror på baksidan (48+16+2 MP) samt en främre 16 MP-kamera.

I övrigt ser det ut som att modellen kommer få ett 4300 mAh-batteri, en fingeravtrycksläsare placerad under displayen och Android 10 från start. Allt drt där extra så som IP-klassning samt trådlös laddning verkar vi kunna glömma.
About

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

https://mobilanyheter.net/