• "date": "26 mars, 2020, 1:02"
  • "title": "OnePlus 8: det här är specifikationerna enligt Ishan Agarwal"
  • "author": ""
  • "tags": ", "

Det ser ut som att OnePlus kommer hålla ett event inom kort där tillverkaren kommer visa upp nya OnePlus 8-serien. Jag skrev tidigare om vilka specifikationer OnePlus 8 Pro troligtvis kommer få. Nu har det framkommit uppgifter om vilka specifikationer OnePlus 8 kan komma att få.

Det ser ut som att vanliga OnePlus 8 kommer få en något mindre skärm än 8 Pro på 6,55 tum. Det ser dessutom ut som att OnePlus sänkt upplösningen från Quad HD till Full HD och 90Hz istället för 120Hz som 8 Pro antagligen kommer få.

När det kommer till prestandan ser det ut som att modellen kommer få Snapdragon 865 med 8/128 eller 12/256 GB inbyggt minne. På baksidan ser det ut som att modellen kommer få tre kameror på baksidan (48+16+2 MP) samt en främre 16 MP-kamera.

I övrigt ser det ut som att modellen kommer få ett 4300 mAh-batteri, en fingeravtrycksläsare placerad under displayen och Android 10 från start. Allt drt där extra så som IP-klassning samt trådlös laddning verkar vi kunna glömma.