Kommer Motorola visa upp sitt efterlängtade flaggskepp Edge nästa månad?

Det har sedan ett tag tillbaka dykt upp olika koncept på Motorolas kommande smartphone. Ja, det ser äntligen ut som att Moto kommer visa upp ett flaggskepp, något man inte gjort på flera år. Men äntligen ser det ut att vara dags för Moto att visa upp ett nytt flaggskepp. 

Det har nyligen inkommit uppgifter om att Motos kommande flaggskepp kan komma att visas upp i april det här året. Det innebär att den här modellen kan komma att visas upp under nästa år men det återstår givetvis att se hur det kommer bli med den saken då ingenting ska tas för givet då ingenting har bekräftats ännu. När det kommer till specifikationer ser det bland annat ut som att den här modellen kommer få 5G och för att göra det möjligt så ser det ut som att modellen kommer få Snapdragon 865 under huven.

Senaste nya artiklarna

Taggad med: