Hoppas OnePlus fortsatt jobba med den haptiska feedbacken i 8- serien

Med alla bilder och allt surr kring OnePlus 8- serien så misstänker nog inte bara jag att företaget kommer hålla ett event inom kort där man troligtvis kommer visa upp den nya OnePlus 8- serien. Det är något jag hoppas på att OnePlus kommer fortsätta fokusera på som man började med i och med 7 Pro. 

Med OnePlus 7 Pro började OnePlus fokusera på något som ingen annan tillverkare fokuserat på – den haptiska feedbacken som ges när du skriver på tangentbordet på dess display. Jag gillade verkligen den haptiska feedbacken som 7 Pro erbjöd men jag tycker samtidigt att den var något för svag.

Jag hoppas därför att OnePlus kommer ha fortsatt lagt fokus på den haptiska feedbacken i och med 8- serien men att man adderat lite styrka till motorn. Det kommer bli mycket intressant att se hur det kommer bli med den saken!

Senaste nya artiklarna

Taggad med: