Posted in: Nyhet, Samsung

Samsung Galaxy S20- försäljningen ser ut att gå trögt

Advertisements

Det ser ut som att Coronaviruset ställt till det en hel del för Samsung. Det ser i alla fall ut som att Samsung vill få det att se ut som att S20-försäljningen går dåligt på grund av viruset. Men jag kan säga att den dåliga försäljningen troligtvis också beror på en del annat. 

Det har nyligen inkommit en rapport där man påstår att Samsung Galaxy S20- serie sålt 60% sämre än vad Galaxy S10- serien hade gjort under samma period under förra året. Detta beror säkerligen till viss del på Coronan, men jag misstänker även att det kan bero på att Samsung bland annat har haft och fortfarande har stora problem med kameran i det som skulle bli det ostoppbara flaggskeppet, Galaxy S20 Ultra.

Det här är inget som Samsung bekräftat själva utan informationen kommer från den här källan.