OnePlus ger förlängd garanti på grund av COVID 19

COVID-19, ett virus som jag misstänker att många vid det här laget är någorlunda trötta att höra nyheter om det här viruset. Nu har ännu en nyhet kring det här viruset inkommit. Den här gången från OnePlus. 

Det framkommer bland annat att man förlänger garantin till 31 maj om den löper ut mellan 1 mars till 30 maj det här året. Det är en schysst deal, speciellt om din garanti går ut i mars det här året. Det nämns även att OnePlus bjuder på tvåvägsfrakt, något som känns riktigt grymt. Ni kan se allt det nya som OnePlus erbjuder genom att ta en titt på Facebookposten nedan!
About

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

https://mobilanyheter.net/